Välkommen till vår avdelning som avser industriell verksamhet.

Vårt mål är att minska ohälsan och öka er produktivitet, genom produktlösningar, som inte bara avlastar, utan även effektiviserar tunga och svåra arbetsmoment.
Vi på Ergofokus pratar inte om att sälja produkter, vi pratar lösningar!

Vi bryr oss inte om ifall produkten vi i slutskedet levererar är gul eller grön, stor eller liten, vi bryr oss om att lösningen tillfredsställer era behov!

Produktlösningar anpassade till just er

Vi har lång erfarenhet av att ta fram speciella lösningar anpassade för våra kunders olika ändamål. Det kan handla om att anpassa en befintlig lösning eller att utreda och konstruera en helt ny produkt. Vi hjälper till att belysa risker och tar fram just den produktlösningen ni behöver.

Så jobbar vi – ihop med er!

Vi kommer till er arbetsplats och diskuterar och kartlägger era behov. Antingen har ni uppmärksammat ett problem, som ni vill ha hjälp med, eller så vet ni att ni genom nya produktlösningar kan öka er produktivitet, och behöver hjälp med vilken lösning som passar just er verksamhet. Besöket är kostnadsfritt och vi anpassar oss efter er specifika situation, ibland börjar vi vid skrivbordet, ibland beger vi oss direkt ut i verksamheten. Vi jobbar med både stora och små verksamheter, i hela landet, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Efter besöket sammanställer vi diskussionspunkterna och återkommer till er med förslag på lösningar och offerter för vidare beslut.

Vår arbetsprocess

losningar3

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ville bara upplysa dig om att du kan anmäla din till vårt nyhetsbrev. Det tar bara 30 sekunder och i utbyte så får du alla våra nyheter och uppdateringar, direkt ner i din inbox!

Så tveka inte, anmäl dig nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev