Människor som arbetar med monotona arbetsuppgifter ligger i riskzonen att drabbas av problem med nacke, axlar, rygg och armar. Med en arbetsplattform justeras arbetsställningen till det bättre, och du får en mer ergonomisk arbetsplats. Undvik sjukskrivningar till följd av skador, och bidra till en hälsosammare personal.

Vad är en arbetsplattform?

En arbetsplattform är en anordning som du står på, för att justera rätta arbetshöjden vid exempelvis en maskin. Många människor som jobbar inom industrin sträcker sig lite för långt, böjer sig eller har nacken i obekväm ställning. Det kanske inte märks direkt, men över åren sker ett slitage. I värsta fall leder detta till allvarliga skador, sjukskrivningar och kanske måste personen byta jobb.

Gör rätt från början

Vi på Ergofokus har, som hörs på namnet, ergonomin i fokus. Arbetsplattform är en av de produkter vi erbjuder, för att hjälpa människor att jobba i hälsosamma arbetsställningar. Om det finns lösningar på plats redan dag ett, undviks skador och lidande som annars kan bli fallet i dåliga arbetsställningar. Det är inte alltid självklart att upptäcka att ergonomin är dålig. Bara för att det inte gör ont eller orsakar stelhet direkt betyder det inte att arbetsställningen är ok.

Har du funderingar? Kontakta oss

För ytterligare konsultation, kontakta oss på Ergofokus. Vi hjälper dig med arbetsplattform och annat som gör din arbetsplats mer ergonomisk. Om du inte hittar det du söker här på vår hemsida, ta kontakt så hjälper vi dig med rådgivning och vägledning. Ta gärna en titt på våra andra produkter också. Välkommen till oss på Ergofokus!

Med en arbetsplattform optimeras ergonomin för din personal

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ville bara upplysa dig om att du kan anmäla din till vårt nyhetsbrev. Det tar bara 30 sekunder och i utbyte så får du alla våra nyheter och uppdateringar, direkt ner i din inbox!

Så tveka inte, anmäl dig nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev