Här kan du läsa om vad andra tycker om våra produkter.

Klicka på ikonerna till vänster för att läsa vad våra kunder sagt om oss inom denna produktkategori.

Tranås

Jag har köpt en sadelstol av er och jag älskar den! Blev överraskad att den levererades så snabbt och de är ingen tvivel om vart jag skall beställa ifrån nästa gång! Snabba leveranser och bra bemötande vid beställning!

Cecilia Berglund, Tranås

Gävle sjukhus

"Vi är mycket nöjda med vår cykelstol Velo. Den var smidig att sätta ihop och lätt att använda. hon som använder den är jättetacksam för möjligheten att kunna sätta sig ner vid behov för att avlasta sitt nyopererade knä. Stolen kom snabbt efter beställningen och det var en glad och trevlig kvinna som tog emot beställningen. Ni har skött er mycket bra!"

Lillemor Martinell, Gävle Sjukhus

Hafftaskolan, Sidensjö

Vi tycker stolen är jättebra, lever upp till förväntningarna vi har på den. Vi har inte stött på några problem alls, varken med leverans, produkt eller bemötande.

Jenny Koskela, Hafftaskolan, Sidensjö

Kungl. Slottet, Stockholm

”Jag har idag använt vagnen under hela dagen när jag sorterade 20 flyttlådor gammalt linne. Det gick hur bra som helst att hantera lådorna ensam med hjälp av vagnen. Utan den skulle jag ha behövt lyfthjälp hela tiden och tjejerna hade fått avbryta sitt jobb för att hjälpa mig. Nu gick sorteringen som en dans… och nästan som på rosor! Summa summarum: jättebra produkt! Jag mejlar på en gång om jag kommer på några förbättringar!”

Förste fatbursjungfru, Liisa Hartikainen, Kungl. Slottet, Stockholm

Nordborgs slots efterskola

Nordborg slots efterskola i Danmark har köpt Kittellyft 90E från Ergofokus. Kökschefen Villy med personal berättar uttrycksfullt om hur smal, smidig och stark Kittellyften är! Personalen slipper lyfta de tunga degkittlarna på 30 och 40 kg. De har även beställt det extra påläggsflak som gör att de kan använda lyftvagnen till att lyfta kartonger, kantiner och säckar.

Delsbo Charkuteri AB

"Lyftvagnen LD80 är lätt att använda och har blivit en bra kompis till alla anställda, kvalitén är bra och bemötandet från er på Ergofokus har varit bra. Summering: Vi är nöjda med LD80!"

Svenne, Delsbo Charkuteri AB

Nybyggda Alléskolan i Habo

Nybyggda Alléskolan i Habo har just fått sin avlastande tömningsutrustning Ergoscoop monterad. För kocken Monica Uppenberg Jernestål var det självklart att beställa avlastande Ergoscoop så snart som möjligt. Monica har tidigare använt tömningsutrustningen i Habo Centralkök där hon jobbade innan Alléskolan var färdigbyggd.

Sofiebergsskolan Halmstad

”Skopan är lätt att använda, avlastar arm / axlar riktigt bra, tom personal som va lite negativ till ösan från början tycker att den avlastar bra. Leverans och monteringen gick jättesnabbt. Er försäljare som varit här är mycket trevlig och mån om att vi ska vara nöjda med både produkt och service. Vi har redan beställt ytterligare produkter”.

Anna-Carin Thein, Sofiebergsskolan, Halmstad

Gånglåtens förskola i Malmö

Gånglåtens förskola i Malmö satsar ergonomiskt på Ergomixer, en upphängning tillsammans med maskinmixer Robot coupe. Ergofokus fick uppdraget att montera utrustningen där placering i djupled är avgörande för att få ut bästa ergonomiska avlastningen axlar, armar nacken Köket är utrustat med en mycket kompetent 60 liters Metos gryta. Personalen önskade möjlighet till att mixa släta såser direkt i grytan tillverkat på råvaror efter eget recept.

Helsingborg

Vi är mycket nöjda med produkten både vad det gäller kvalitet och funktion. När det gäller leveransen fungerade allt mycket bra och bemötande från er varit mycket bra.

Ulrika Lindström, Enhetschef, Helsingborg

Kumla Kommun

Kumla Kommun har investerat i ett pallsvep, som en pall man kan flytta den dit den är mest användbar för tillfället och på så vis alltid jobba i korrekt arbetsställning. Den räfflade plåten och gummilisterna gör den till en hållbar och säker plattform. "Utmärkt service och bemötande, allt har fungerat så bra och det bästa av allt är att man får testa produkten innan man köper den, Tack!"

- Eva, Kostchef

Astra Zeneca AB, Södertälje

”Produkten är lätt att använda i vår produktion, alla operatörer är nöjda.”

Aivar Östlund, Astra Zeneca AB, Södertälje.

Kostservice Falu lasarett

Produkten är lätt att använda, underhålla och förstå. Det har inte varit något krångel hitintills, vi har 4 bord som vi köpt med några års mellanrum. Ni har varit lyhörda då vi önskat extra spolsäkerhet ang. det elektriska. Så kvaliteten uppfyller våra förväntningar. Sista bordet som levererades såg knappen för höj och sänkning betydligt smidigare ut. Utvecklingen har gått framåt. Leverans och montering har skett utan problem. Vi har alltid blivit väl bemötta. Slutsatsen blir att vi är nöjda.

Elisabet Lundberg Liss, Kostplanerare, Kostservice Falu lasarett

Bergagårdskolan på Hönö

Bergagårdskolan på Hönö kompletterar köket med ergonomiskt arbetsbord Limbo. Jeri Svensson som ansvarig i verksamheten arbetar målinriktat med att investera sig bort från förslitningsskador och kostsamma sjukskrivningar. Önskelistor finns på mer avlastade utrustning från Ergofokus för personalen.

Arla Foods Danmark

Arla Foods Danmark har köpt Ergofokus designade bord för livsmedelsindustri och laboratorium, L&D Table. I en miljö där det laboreras fram livsmedel till stora produktioner kräver det utrusning som klarar av höga hygienkrav. L&D Table har släta rostfria ytor ovanpå och under arbetsytan, alla detaljer och komponenter är spolbara.

JR Kött Årsta Sthlm

JR Kött Årsta Sthlm har sedan en tid breddat sitt sortiment och levererar även fisk och skaldjur. Med den utökade verksamheten ställer det högre krav på rätt arbetshjälpmedel. Ergofokus lånade tidigare ut ett par olika lyfthjälpmedel på öppet köp 14 dagar till JR Kött. Kristoffer på fiskavdelningen fastnade för flexibiliteten i XCART och är mycket nöjd med att företaget köpt in vagnen till produktionen. Den används t ex för att lasta fisklådor, som mobilt arbetsbord och som vågbord. Alltid med rätt arbetshöjd för olika personer. Driftchefen Christoph ser det som en god investering och påpekar att de är mkt nöjda!

Sankt Olof, Simrishamn Kommun

”Produkterna är mycket lätta att använda. Hyllorna är kanonbra att hålla rena och sköta.!”

Åke Nilsson, Sankt Olof, Simrishamn Kommun

Falu Lasarett

"Hyllsystemen fungerar jättebra, vi är sååå nöjda!"

Agneta Ängsås, Falu Lasarett

Kiruna Kommun

"Kvalitén är vad vi förväntade oss samt att ni levererar både ett bra bemötande och har utmärkt service.”

Marianne Schröder-Maagard, Kiruna Kommun

St.Olofskolan köket

”Leveransen var snabb och bra. Ergomatte Nitril fungerar mycket bra , både i kök och disk. Lätt att göra ren med slang. Bra att kunna hänga upp den när vi inte använder den, den är alltså inte för otymplig och tung. Behöver vi fler hjälpmedel/ produkter vänder vi oss till er. Saknar inget för närvarande. Bemötandet har varit perfekt. Prismässigt bra.”

Helene Ström, St.Olofskolan köket

Järfälla Kommun

”Produkten är lätt att använda. Kvalitén OK. Leveransen skedde under utsatt tid. Bemötandet var bra.”

Roger Åhlin. Verksamhetledare Restauranger. Järfälla Kommun

Heby Kommun

”Mattan fungerar bra och jag har bara positiva saker att säga om den. Mycket snabb leverans också!”

Katarina Virhamar, Heby Kommun

Kiruna Kommun

”Vi är mycket nöjda med vår manuella WM02 och den motsvarade våra förväntningar!”

Jenny Lejon, Kiruna Kommun

Bodens Kommun

”Vi på Kostavdelningen i Boden är mycket nöjd med era produkter (WM52) som vi har hos oss och med era bemötande mot kund.”

Helena Darsbo, Enhetschef, Bodens Kommun

Kostförsörjningen Skellefteå lasarett

”De produkter vi köpt är bl a ståpallar och platåvagnar som används dagligen och är mycket uppskattat av medarbetarna. Mycket bra kvalitet och säkerhet. Leveransen har skett på förväntat sätt, mycket bra. Jag har träffat säljaren 2 ggr de senaste året och han är mycket bra i bemötande och info gällande produkter mm.”

Viola Strand, Avdelningschef, Kostförsörjningen Skellefteå lasarett

Tranås Kommun

”Vi är nöjda med produkten, kvalitén och bemötandet. Tack för en bra service!”

Hanna Welin, Tranås Kommun

Falkenberg Kommun

”Allt är bara bra med de trallor vi har köpt!”

Anita Nilsson, Falkenberg Kommun

Piteå Kommun

”Vi är nöjda med vagnen HARALD!”

Maria Johannson-Lind, Piteå Kommun

Liljenborgsskolan i Trelleborg.

”Trevlig och kunnig personal, som verkligen ville hjälpa till.”

Bodil, köket på Liljenborgsskolan i Trelleborg.

Kostenheten, Falu kommun

”Vi på Kostavdelningen är mycket nöjd över de produkter från er som vi har. Personalen tycker att det underlättar med ösur så mycket att de vill ha fler när vår ekonomi tillåter det. Leveranserna har för det mesta varit det vi kommit överens om. Erat kundbemötande är mycket bra och alltid trevligt. Jag har inget negativt att säga.”

Veronica Berg ,Kostenheten, Falu kommun

Ludvika

”Jag har inga anmärkningar, allt är mycket bra, ni har även ordnat utrustning efter mina önskemål!”

Astrid Höglund, Ludvika

Jokkmokks kommun

”Vad bra, er kan man alltid lita på!”

Marianne Yngvesson, Kostchef Jokkmokks kommun

Nyköping

”Det var snabba bud... Vilken service!”

Caroline Johansson, Nyköping

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Vi ville bara upplysa dig om att du kan anmäla din till vårt nyhetsbrev. Det tar bara 30 sekunder och i utbyte så får du alla våra nyheter och uppdateringar, direkt ner i din inbox!

Så tveka inte, anmäl dig nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev